Rekrytering

REKRYTERING

________________________

 

Tidsvis ökar belastningen internt och man behöver stärka upp med ytterligare kompetenser eller ersätta någon. Tiden räcker inte till att hitta den kompetens ni behöver och deadline närmar sig.... tror att många känner igen sig i detta. Gör en investering och ta hjälp av en professionell rekryteringskonsult som blir din förlängda arm och bollplank så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Med kvalitetsäkra och välbeprövade rekryteringsprocesser går vi igenom rollen och företagsklimatet för att skaffa en tydlig bild och kravspec av vad ni söker.

 

 

 

REKRYTERINGSTJÄNSTER

Headhunting Search Second Opinion

HYR ER REKRYTERARE

_________________________

Nya resultat kräver nya lösningar och tankesätt!

 

Har ni tänkt på en helhetslösning för ert företag ?

Att välja en rekryteringskonsult är för många ett självklart val och en investering. Varje företag är unikt, varje individ är unik och likaså varje rekrytering. Ibland vill man som företag göra delar av rekryteringen själva. Här kan ni välja ut hur och vad ni vill ha hjälp med vid en rekryteringsinsats. Jag blir ert bollplank till att hitta bästa lösningen för er.

Som rekryterare bör man ett starkt kontaktnät en bredd i sina kompetens områden och hanterar fler rekryteringsprocesser samtidigt.

Det finns mycket att vinna på att hyra in er rekryterare som jobbar transparent med er samtidigt som man kvalitetssäkrar processen och resultatet.

 

 

 

 

 

Kundanpassade rekryteringslösningar på kollektiv och tjänstemannasidan.

 

 

Kontakta mig

Företagsgatan 55

504 64 Borås

0722 - 303636

Öppet

Måndag - Fredag: 08:00 to 17.00

 

© Copyright. All Rights Reserved.